profile_cover
DSC52
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och trösklar och gud vet vad. Så varför inte en sida som heter Hemma Bäst där saker som gör hemmet till ett roligare ställe?
utilities
Köksrenovering
Den här bloggen är kopplad till ett projekt
Igår hade vi "invigning" av det nya köket som härmed är förklarat som klart! Superskönt! Jag har inte skrivit något mer för på sistone har det mesta jobbet vairt på kvällar och helger när man inte jobbat, och det har gått rätt så långsamt.
Men som sagt, nu är det klart!
Efter att vi kaklade klart så monterades spisen i köksön, tejpade, sågade och sedan silikonade och den passade perfekt.
Efter det så kopplades elen in av en kompis som kom och hjälpte till, vilket var skönt för det betydde att vi kunde börja använda kyl, frys, spis, ugn och framförallt diskmaskin! Halleluja!
Sedan hjälpte en annan kompis mig att montera två nya fönster, vilket var busenkelt. Efter det så var det mesta lister, knoppar, spackla och silikona lite här och där och mest småfix.
IMG_0695
Dels så behövde jag fixa en täcksida för "hålet" under micron, och IKEA har inga sådana tyvärr. Utrymmet var 14 cm högt och någon föreslog ett liten sådant där värmefack, för att hålla maten varm, men det kändes onödigt, så jag fick ta en träskiva och fräsa till den så profilen matchade. SOm tur var så har jag nyligen skaffat mig ett fräsbord så det var relativt enkelt att fixa.
Här kommer lite bilder på det färdiga köket!
DSC_4378
DSC_4376
DSC_4370
DSC_4382
DSC_4375
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
Weblog
#inlineditbutton