Hoppa direkt till innehåll
4A78D88B-0BF2-429A-A7EE-C4116BC326E8_1_201_a
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och möbler och gud v...
weblog

Weblog

utilities
Biorum
Den här bloggen är kopplad till ett projekt
Föregående: Biorum!
Nästa: Testmonterat biosoffaGå till projektet Gå till projektet
30
jul
2015

Biosoffa

13:26 3306, Inga kommentarer
Jag har länge letat efter biosoffor till biorummet, och tyvärr så de flesta biosoffor rätt så "pluffsiga" och tar stor plats. Och om man vill ha kopphållare mellan stolarna så är det sådana där stora pajformade armstöd vilket ju är väldigt smidigt, men tyvärr så tar det för mycket plats, plus att soffan blir vriden av det, och vi vill ha raka soffor.
Så den enda lösningen jag har hittat är en soffa som heter Hollywood som har (hade) raka armstöd och såg rätt så ok ut, men tyvärr så finns den inte längre kvar med raka armstöd, plus att jag har läst att vissa haft problem med dem om de är för långa.
Så jag har letat vidare, och av en slump så hamnade jag på www.biospecialitsen.se som söljer just Hollywood-soffan, så jag ringde dem och snackade med en trevlig kille som var på semester, men han hjälpte mig så gärna. Han bekräftade dock att just Hollywood-sofforna inte är så vidare bra kvalitets-mässigt. Men han tipsade mig om en annan soffmodell dom hade som heter Gladiator vilket var precis vad jag ville ha! Raka armstöd, kopphållare och ser riktigt nice ut! Plus att den precis som Hollywood är moduluppbyggd så man kan sätta ihop dem som en soffa.
Inte nog med det, han hade kvar ett parti med den fåtöljen till det "gamla dollarpriset" så offerten jag fick var väldigt fördelaktig! Så jag beställde på en gång och igår fick jag hem dem! Jag har inte packat och provat dem än, men så snart köket är klart så ska jag sätta igång! Spännande!