profile_cover
DSC52
Jonas Eklundh
Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och trösklar och gud vet vad. Så varför inte en sida som heter Hemma Bäst där saker som gör hemmet till ett roligare ställe?
utilities
Biorum
Den här bloggen är kopplad till ett projekt

Biosoffa

2015-07-30
Jag har länge letat efter biosoffor till biorummet, och tyvärr så de flesta biosoffor rätt så "pluffsiga" och tar stor plats. Och om man vill ha kopphållare mellan stolarna så är det sådana där stora pajformade armstöd vilket ju är väldigt smidigt, men tyvärr så tar det för mycket plats, plus att soffan blir vriden av det, och vi vill ha raka soffor.
Så den enda lösningen jag har hittat är en soffa som heter Hollywood som har (hade) raka armstöd och såg rätt så ok ut, men tyvärr så finns den inte längre kvar med raka armstöd, plus att jag har läst att vissa haft problem med dem om de är för långa.
dsc_5254
Så jag har letat vidare, och av en slump så hamnade jag på www.biospecialitsen.se som söljer just Hollywood-soffan, så jag ringde dem och snackade med en trevlig kille som var på semester, men han hjälpte mig så gärna. Han bekräftade dock att just Hollywood-sofforna inte är så vidare bra kvalitets-mässigt. Men han tipsade mig om en annan soffmodell dom hade som heter Gladiator vilket var precis vad jag ville ha! Raka armstöd, kopphållare och ser riktigt nice ut! Plus att den precis som Hollywood är moduluppbyggd så man kan sätta ihop dem som en soffa.
IMG_0628
Inte nog med det, han hade kvar ett parti med den fåtöljen till det "gamla dollarpriset" så offerten jag fick var väldigt fördelaktig! Så jag beställde på en gång och igår fick jag hem dem! Jag har inte packat och provat dem än, men så snart köket är klart så ska jag sätta igång! Spännande!
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
Weblog
#inlineditbutton