money
Det gick snabbt! Vi var på visning i helgen på ett hus på Skälby här i Västerås. Vi har ju snackat om att flytta i säkert fem års tid men det har inte blivit av. Vi bor nu på ett område som heter Bäckby och tyvärr så känns det området inte så tryggt. Vi bor på villasidan av det vilket förvisso är lugnare, men ändå nära till Bäckby centrum och så. Det har lett till att vi snackat om att bygga hus, och varit på lite husvisningar då och då men inte hittat något vi riktigt gillat tyvärr. Så det har alltid slutat med att vi lagt ned det, tills dess att vi hört om något annat som hänt på Bäckby som väcker tankarna igen. Vi har ju trivts i vårt hus, det är ju området vi är tveksamma till.
Så vi var på visning igen, denna gång på Skälby som sagt. Skälby är ett lugnt område, som dock ligger precis bredvid Bäckby, så om vi nu flyttar så blir det ju inte så himla långt tyvärr.
Men huset var perfekt på så många sätt. Som jag skrivit tidigare så har vi en del önskemål, bland annat dubbelgarage, öppen spis, möjlighet till biorum osv osv och det här huset levererade med råge!
Så i måndags var vi till banken och fick lånelöfte utan problem och lade ett bud senare på eftermiddagen. Sedan dess har det varit tyst och jag ringde mäklaren nu och inga andra bud har kommit, men det är först på fredag som vi vet om vi får det eller inte. Så just nu är det sjukt spännande!
#inlineditbutton