I vår ska vi bygga en grillplats. Den delen av rabatten ska därmed grävas upp och flyttas. En del av växterna ska flyttas till rabatten vid Trollmorsstolen. En del kan jag nog flytta till rabatten bredvid. Just nu finns där en klätterväxt, vet inte vilken sort. En kärleksört, jag satte två klematis som inte riktigt tog sig, tulpaner, höstanemon som aldrig kom upp och en envis rosbuske med mängder av taggar och inga blommor.
I den här texten kommer jag arbeta mer med planerna för den rabatten. Jag ska fota rabatten när det är ljust ute och se om jag har några gamla bilder.
Det kommer att bli en liten mur byggd av lecablock med plats för en sittbänk. Här kommer min kärlek för betong in igen. Men jag tror att sittbänken ska vara av trä. Jonas är så duktig med att få till träet snyggt. Här vill jag få in blommor men antagligen även kryddor som kan användas till grillningen. Tujorna måste bort. Jag vet att många tycker att för många tujor kapas när nytt folk flyttar in i ett hus men jag tror inte jag kan rädda någon av dem.
Fortsättning följer...
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst