Vi har levt i stök en tid nu. När det är tokstökigt känns det som att energin sipprar ur mig och jag famlar mig fram blundandes för att slippa se. När det värsta har lagt sig och det är medelstökigt så är det som att sakerna skriker på mig, kolla på mig, vad kan du hitta på för skoj med mig!!
Trappan ska fixas. Just nu är det träslipad vilket faktiskt är en förbättring mot den tidigare mattan som skulle se ut som furu. Men eftersom min make nu deklarerat att han ÄLSKAR mattor (möjligen griper jag efter ett yttrande om att han kan tänka sig en matta i vardagsrummet, detaljer...) så testade jag att rulla ut en trasmatta i trappan för att dölja det tråkiga tills den bli superfin. Jag gillar trasmattor. De är hemtrevliga.
IMG_5543
Sedan köpte jag en inredningstidning, vilket jag gör för sällan. I den hittade jag en idé om vad man kan göra med en pocketbok som bara ligger och skräpar. Jag gillar återvinning, jag älskar böcker, jag har inte riktigt bestämt mig för min innerliga åsikt om denna skapelse...
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst