luftat
Jag har tillsammans med min syster Tania varit på inredningsmässa. Vi åkte till Älvsjö och spenderade hela lördagen på mässan. Tre utställningshallar fulla av inspiration. Inte bara till inredning utan till förvaring, kläder och fiffiga lösningar. Eftersom mässan var riktad till företagare så var det som tortyr när jag förälskade mig i ett par skor av märket Savita men inte kunde köpa dem. Gladare blev jag när jag hittade förvaringsskålar av märket RICE. Färgerna gjorde mig lycklig. Efter lite eftersökningar har jag hittat dem på www.broarne.se.
På mässan hittade jag även en regnkappa. Med den skulle jag inte deppa under en regnig sommar utan i stället tagit långa promenader och glatt plaskat i vattenpölarna. Regnkappan är röd, blank och figursydd och är av det roliga märket Ösregn of Sweden. Följer man länken kan man hitta återförsäljare av regnkappan.
6
I mässhall B träffade vi kocken Herman Rasmuson. Han berättade om hur jakten på ett bättre sätt att hacka vitlök ledde till att han till slut rev vitlök på sitt kreditkort med ett bra resultat. Idén, GarlicCard, var därmed född. Den går att köpa på Designtorget för 50 kronor.
Det är dags att sätta färg på vårt hem helt klart!
8 Kommentarer
Kommenterar som gäst