Om Hemma Bäst

home
Hemma Bäst är 100% en hobbysida som startades av mig och min fru för ett par år sedan. I första hand skulle det vara ett ställe för oss att spara lite recept på så det var enkelt att hitta och ge kommentarer så vi mindes vilken mat vi gillade.
Men det växte rätt så snabbt till något mer. Vi började skriva om lite olika hemmaprojekt och bjöd in vänner och bekanta att också lägga upp recept och skriva om deras hemmaprojekt.
Det är inte en jätteaktiv sida och möjligheterna är som vanligt större än vad vi kanske har ork och tid med, men det är ändå en mysig plats att samla sådant här material på.
world

Borta Bra

Vi har även satt upp en systersite som heter Borta Bra. Där är tanken att äventyret ska börja. Där finns resebloggar och även reseplanerare där du och dina vänner kan lägga upp en resedagbok och liknande. Smidigt och snyggt!
Kommenterar som gäst
DSC52

Jonas Eklundh

Jag är en trevlig prick som bygger hemsidor. Men jag bygger även verandor och trösklar och gud vet vad. Så varför inte en sida som heter Hemma Bäst där saker som gör hemmet till ett roligar...
#inlineditbutton